Over ons

Pura Vida betekent letterlijk “puur leven”. En puur leven doet u in de exclusieve sloepen van Pura Vida Boats. In onze hoogwaardige sloepen kunt u heerlijk genieten van de vrije natuur.

Ervaren én enthousiast

Uw exclusieve sloep wordt door ons enthousiaste en ervaren team gebouwd in de werkplaats. Het productieproces hebben we helemaal in eigen hand. Zo kunnen we altijd topkwaliteit en een goede prijs garanderen. U blijft nauw betrokken bij het bouwproces.

 

Waarom kiezen voor een Pura Vida boot?

Uniek aan de Pura Vida sloepen is dat deze volledig in eigen werkplaats worden vervaardigd. Onze Pura Vida sloepen zijn een compleet Nederlands product. We kunnen al uw persoonlijke wensen verwerken in uw exclusieve sloep op maat. Voorkeur voor een behaalde houtsoort, een toilet of luxe stoffering? Het kan allemaal bij Pura Vida Boats.

Design & Made in Fryslân

Alle polyester sloepen worden stuk voor stuk ontworpen en gebouwd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij topkwaliteit leveren. Niet voor niets zijn al onze sloepen voorzien van het CE-keurmerk.

Degelijke polyester opbouw

Dankzij het degelijke polyester hebben de luxe sloepen een lange levensduur. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen.

Varen met exclusieve luxe aan boord

Uiteraard kunnen we uw sloep voorzien van alle mogelijke luxe: van koelkast tot kussens op maat.

Custom naar uw wens!

U heeft de keus uit 4 verschillende modellen. Voldoet één van de modellen niet geheel aan uw wensen? Geen probleem. Wij leveren ook maatwerk. U kunt zelf uw gehele sloep samenstellen. U bepaalt de kleur, stoffering, houtsoort en afwerking.