Pakketten: Garantie | Service | Support

Pura Vida Boats staat voor garantie, service en support. Onze motorsloepen zijn gegarandeerd van topkwaliteit. U profiteert bij ons altijd van uitstekende service en garantie.

Altijd 3 jaar garantie

Op uw nieuwe Pura Vida sloep heeft u altijd 3 jaar garantie. U kunt dus zorgeloos genieten van uw polyester sloep.

Service & Support

U kunt door heel Nederland op verschillende servicepunten terecht voor het onderhoud aan uw sloep. Ook voor de nazorg van uw Pura Vida sloep kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan reparaties, waxen en winterstalling.

Vraag informatie aan


Pura Vida is de Costaricaanse manier om te zeggen dat alles goed gaat. Dat het leven is om van te genieten. En genieten, dat doet u met onze luxe en exclusieve sloepen!

Onze Visie

Uw exclusieve sloep wordt door ons enthousiaste en ervaren team gebouwd in de werkplaats. Het productieproces hebben we helemaal in eigen hand.

Meer over ons

Sloep in aanbouw?

Is uw sloep in aanbouw en wilt u wel kunnen genieten op het water? Dat kan bij Pura Vida Boats, want wij bieden gedurende de bouwperiode een vervangende boot aan. Zo kunt u toch genieten van ontspannende vaartochten. Is uw sloep klaar? Dan verzorgen wij de transport naar de door u gewenste locatie. Dat is service zoals u die van Pura Vida Boats mag verwachten.

CE Nomering

Alle motorsloepen worden gebouwd volgens de CE normering. De Pura Vida sloepen zijn allemaal voorzien van het CE keurmerk. Dit houdt in dat al onze motorsloepen geschikt zijn voor de vaart in kustwateren, grote baaien, riviermondingen, meren en rivieren. Hiervoor geldt een mogelijke windkracht tot en met 6 BF en een golfhoogte tot en met 2 meter.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze motorsloepen en bijbehorende service? Of bent u op zoek naar winterstalling voor uw sloep in Friesland? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag informatie aan